Tudós esték

2014.12.11 18:00

A "Tudós esték"-en ismét különleges vendéggel beszélgethetünk a Rákóczi Szövetség Dunakeszi Szervezete meghívására. Ternovácz Istvánt látjuk vendégül,  az Újvidéki Rádió szerkesztőjét, a Magyar Rádió tudósítóját és a Vajdaság Ma főmunkatársát, aki 2007-ben kiérdemelte az év vajdasági magyar újságírójának járó díjat, 2008-ban a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét, 2010-ben az Év Parlamenti Újságírója díjat, 2011-ben pedig a Táncsics Mihály-díjat. 

Bizonyosan számíthatnak lelki feltöltődésre azok, akik eljönnek meghallgatni a szerkesztő urat, akit a Magyar Szó így mutatott be: "Ternovácz István az Újvidéki Rádió újságírója, szerkesztője. Csaknem huszonöt év alatt igen kimagasló eredményeket ért el ebben a szakmában, itthon is, külföldön is. Riportjai, interjúi, jegyzetei az Újvidéki Rádión kívül hallgathatók a Kossuth Rádió ban, olvashatók a Vajdaság Ma honlapján, a Jó Gazdá-ban. Kedves párja, két lánya és fia, barátai, haverjai, méhésztársai – az újságírás mellett ugyanis méhészkedik is – mind, mind nemcsak arról ismerik, hogy kiváló újságíró, hanem azt is, hogy kitűnően főz." (Magyar Szó Online, 2010. szeptember 3.)

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola könyvtárába 2014. december 11-én, 18 órára.