Országos versenysiker angol nyelvből

2016.01.23 18:50

Bársony Dominika és csapata - így szerepel a neves és népszerű országos versenyeket szervező tehetséggondozó műhely honlapjára is kitett díjazott pályázat, melyet iskolánk hetedikes diákjaiból álló 4 fős csapat küldött be az adventi várakozás idején. A "Christmas is All around" címmel meghírdetett egyfordulós angol verseny zsűrije nehéz helyzetben volt:

"A versenyre négy korcsoportban lehetett jelentkezni. Minden korcsoportnak külön feladatlapot kellett megoldania, ami 5-6 feladatból és egyéni munkákból valamint egy projektmunkából állt. Összesen 280 csapat nevezett be - Starter, Kids, Junior és Teens kategóriában -, 232 csapat küldte be a megoldásokat. A javító kollégáknak nagyon nehéz dolguk volt, mert pontos, alapos és nagyon kreatív munkák születtek minden korosztályban. Éppen ezért a javítók nagyon szigorúan pontoztak, ami sok nehézséget okozott. De fontos volt betartani a javítási útmutatót és a pontozási szempontokat az ajándékozási keretek miatt." áll a versenyt meghirdető honlapján.

A csapat 5. helyezést ért el, ami kiemelkedő eredmény, ha azt is figyelembe vesszük, hogy neves gimnázium és kéttannyelvű iskola is van a megelőző helyezettek között. Csapatunk tagjai:

Bársony Dominika, Hermann Emília, Jakucs Petra és Jedlica Zsófia Tavaszka 

7.c osztályos tanulóink. 

Felkészítő tanáruk: Jedlicané Borsos Magdolna.

Szívből gratulálunk a nagyszerű eredményhez.

A verseny honlapja és az egyik legszebbnek ítél pályamunka itt érhető el.