Önkormányzati közlemény az új étkezési nyilvántartó rendszerről

2015.09.20 14:02

 

étkezés

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a teszt üzemmódot követően 2015. szeptember 20-tól az étkezési nyilvántartást és az ebédbefizetéseket az EPER programmal folytatjuk.

A programváltás Önöket annyiban érinti, hogy az EPER Szülői felületen az első belépéskor egy rövid regisztráció szükséges ahhoz, hogy az eddig megszokott szolgáltatásokat igénybe tudják venni. Ennek módja részletesen fel van tüntetve az alábbi oldalon.

https://ugyfelkapu.eper.tv/ugyfel/bejelentkezes

A szülői felületen az aktuális fizetendő összeg, számla előzetesét minden hónap 10-ig közzé tesszük, amelyet 20-ig kérjük befizetni, személyesen a Humán Szolgáltató Központban, vagy átutalással a már korábban megadott intézményi számlaszámokra.

Az átutaláskor kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntessék fel az intézmény nevét, ahova gyermekük jár, a gyermek nevét, és a számla sorszámát.

A befizetések beazonosítása érdekében kérjük, hogy - amennyiben több gyermek étkezését utalják át – ügyeljenek arra, hogy egy átutalási megbízáson egy intézmény típusba járó gyermekek szerepeljenek. Pl: egy átutaláson csak bölcsődés, vagy csak óvodás, vagy csak iskolás, ellenkező esetben a számla nem íródik jóvá a rendszerben.

Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a lemondások rendje annyiban változott, hogy valamennyi (az óvodások is!) étkezésben részesülő gyermek étkezési lemondását a Humán Szolgáltató Központban kell megtenni, függetlenül attól, hogy a köznevelési intézményben is jelezni kell a hiányzás okát és idejét.

Fontos hangsúlyozni, hogy az ingyenes étkezésben részesülő gyermekek hiányzása esetén is le kell mondani az étkezést.

A lemondásokat az alábbi módon tehetik meg:

email-en az etkezesmodositas@gmail.com oldalon,

SMS-ben és telefonon a 06/70-699-4970-es telefonszámon.

Amennyiben módjuk van rá, javasoljuk, hogy az SMS vagy email lehetőséget válasszák, tekintettel a telefonvonal túlterheltségére.

 

Humán Szolgáltató Központ