Minősített eTwinning projekt

2016.07.29 06:49
A 3.c osztály tanulói Minősített eTwinning cím birtokosai.
A 2015/2016. tanévben a 3. C osztályból kilenc érdeklődő és lelkes tanuló vett részt  a"Travel of our Dreams" nemzetközi eTwinning projektben, amiben hasonlókorú lengyel, dán, német és török gyerekekkel működtek együtt.  Az eTwinning Európa egyik legsikeresebb programja, mely az iskolák közötti tevékenységeket támogatja.
Ebben a projektben nem csak a diákok, de a szüleik is kivették a részüket, mivel nagy mértékben segítették gyermekeiket. Köszönet jár Nekik!
A tanulók készítettek egy online utazást, valamint PPT bemutatókat magukról, az iskoláról a partnereknek. Csoportokat alkottak és bemutattak 4 nagyobb várost, ahova szeretnének eljutni. Minden csapat készített kalkulációt (jegy-, szállás-, és az étkezési költségeket).
A diákok megismertek és használtak néhány IKT-eszközt, nagy mértékben fejlődött az angol nyelvtudásuk, sok információt gyűjtöttek néhány európai városról.
Itt szeretnénk felsorolni azoknak a diákoknak a nevét, akik öregbítették iskolánk, városunk valamint országunk hírnevét: 
Bettenbuk Botond
Kasza Bianka
Lehoczky Botond
Neszmélyi Fanni
Neszmélyi Balázs
Száraz Dorina
Szlivka Norbert
Torzsás Leila
Tóth Martin
Gratulálunk Nekik és felkészítőjüknek, Péter Ágnes tanárnőnek!