Diáksport Nap a Kőrösiben

2018.09.25 19:28

Ingyenes rendezvényünkön:

  • Európai Diáksportnap keretében 120 perces mozgásmaratont szervezünk fantasztikus edzőkkel
  • Neves focistákkal közreműködésével tartunk foglalkozásokat
  • Vendégünk Varga-Nagy Veronika dietetikus, akitől előadás előadás és konzultáció keretében hallunk a gyermekkori elhízás veszélyeiről, és annak megelőzéséről.

Várjuk sok szeretettel a mozogni vágyó iskolásokat, a szülőket, családtagjaikat, hogy egy vidám délutánt töltsünk együtt!

  • Mindeközben a dunakeszi Vivamed Egészségtár kihelyezett standján - masszírozó készülékekkel, Fisiocrem gyógynövény krém kipróbálással, vérnyomásméréssel, hátnyújtó paddal, SMR hengerrel, hasgéppel, crazy fit vibrációs trénerrel, fitness labda és dinamikus ülőpárna kipróbálásával és ingyenes kineziológiai tapaszolással és egészségtanácsadással - várja az érdeklődőket
  • Az iskolai Kutatók éjszakáján „kipihenhetjük magunkat”, hogy aztán a 2018 m-es lámpás futáson Szűcs Csaba magyar maraton csúcstartóval teljesíthessük a távot iskolánk körül 19:15-kor. „Dress code”: sportruházat és fejlámpa vagy zseblámpa

Várunk minden kedves érdeklődőt sok szeretettel 2018. szeptember 28-án, pénteken az iskola bejáratánál (büfénél) és a sportudvaron 15.00 és 20.00 óra között.

Olvass tovább: https://www.dunakeszikorosi.hu/